Bel ons

0479 09 21 13

Opties

Wagen laten polijsten intensief

Ware totaalservice

Ozonreiniging & C. Quartz-coating

Naast onze basis– en dieptereinigingen bieden we nog extra opties aan. Zo stopt onze service niet bij voorgaande interieur- en exterieurbehandelingen. Bij ons kan u namelijk ook voor een ozonreiniging of een C. Quartz-coating gaan. Lees hieronder meer over de specifieke opties:

Met behulp van een ozongenerator kunnen we vervelende geuren in uw auto neutraliseren. Denk aan sigarettenrook of geur afkomstig van huisdieren. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de ozonbehandeling met onze interieurreiniging te combineren. De ozonbehandeling an sich is mogelijk vanaf € 60,00.

Een coating die uw autolak tegen uv-stralen en chemische vervuiling beschermt en die tegelijkertijd doet glanzen? Dat is de C. Quartz professional coating. Het product maakt de carrosserie van uw wagen hydrofoob, zodat die water en vuil afstoot. Op die manier zullen er bovendien minder krassen ontstaan als u uw wagen wast.

Gelieve er rekening mee te houden dat we de coating enkel met onze intensieve polijstbehandeling kunnen combineren, aangezien uw autolak in de beste staat moet verkeren. De prijs voor een C. Quartz-coating start vanaf € 350,00.

Bij vragen of interesse kan u ons telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website aanspreken.

Interessante prijzen

Uw wagen laten ontgeuren of coaten?

Maak vandaag nog uw afspraak!